Централното оперативно бюро на ДПС проведе редовното си заседание. От публикувано

...
Централното оперативно бюро на ДПС проведе редовното си заседание. От публикувано
Коментари Харесай

Ахмед Доган свика лидерите на ДПС, след като оздравя

Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи организира постоянното си съвещание. От оповестено видео на Facebook страницата на пресцентъра на Движение за права и свободи се вижда, че съвещанието е под председателството на почетния ръководител доктор Ахмед Доган и шефа на парламентарната група Делян Пеевски.

Припомняме, че преди дни Пеевски откри съвещанието на Централния съвет на партията в столичния хотел " Рамада ". Очакваше се то да бъде ръководено персонално от Ахмед Доган, който пое оперативното управление на Движение за права и свободи след оставката на Мустафа Карадайъ преди 10 дни, само че Пеевски акцентира, че Доган е болен от грип и е предпочел да си остане у дома.

От фрагментите излиза наяве, че съвещанието през днешния ден се организира в Сарая в кв. " Бояна ", където живее Доган, а не в партийната централа.

Обсъдени са оперативната подготовка на Движение за права и свободи за идната отчетно-изборна конференция, идното разискване в Народното събрание на Закона за държавния бюджет и предпочитаните стратегически тематики за Движение за права и свободи, свързани с превъзмогването на демографската рецесия.

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР